Verzendkosten

Bestellingen worden gratis verstuurd in Nederland. De kosten voor verzending en verpakking nemen wij op ons.  Wanneer je voor 14.00 uur ’s middags een bestelling bij ons doet, wordt je bestelling de volgende werkdag op het door jou opgegeven adres afgeleverd. Dit geldt niet voor bestellingen die je doet op zaterdagen, zondagen en feestdagen. Wij versturen je pakket met DHL.

Bestellingen vanaf €100 worden gratis verstuurd in België. Onder de 100€ betaal je €5,95 verzendkosten. Wij versturen je pakket met DHL. Wanneer je voor 14.00 uur ’s middags een bestelling bij ons doet, wordt je bestelling binnen 2 werkdagen op het door jou opgegeven adres afgeleverd. Dit geldt niet voor bestellingen die je doet op zaterdagen, zondagen en feestdagen. Wij versturen je pakket met DHL.

 

Retourneren

Wij willen natuurlijk dat jij helemaal Happy bent met je aankoop. Je hebt na ontvangst 14 dagen bedenktijd. Mocht je niet tevreden zijn dan kun je jouw bestelling aan ons retourneren. Artikelen dienen onbeschadigd en met origineel label teruggestuurd te worden.

Als wij een fout hebben gemaakt, of indien een artikel beschadigd is, betalen wij de retourzending. In andere gevallen ben je zelf verantwoordelijk voor het organiseren van de retourzending en kunnen wij je deze niet vergoeden.

  • Geen producten in je winkelwagen