Je bent je bevallingstas aan het inpakken en denkt waar ga ik in bevallen of wat ga ik aan na de bevalling?! Na de bevalling zal de verloskundige je baby op je buik leggen voor ‘Huid-op-huid contact’, heel belangrijk in het 1e uur na de geboorte en in de eerste 4 weken van je kraamtijd:
• Hechting Baby & Mama
• Positieve effecten op de ontwikkeling van de hersenen
• Stabiele & normale hartslag, bloeddruk & temperatuur baby
• Mama & baby worden er rustig van: stress level daalt
• Borstvoeding

Super handig als je dan een jurkje hebt die tot je navel open kan. Heerlijk comfy voor tijdens de bevalling, lekker kroelen in je kraamtijd & handig met borstvoeding geven. Het Bevallingsjurkje is Praktisch & Stijlvol.
♥Zwangerschap ♥ Ziekenhuis ♥Bevalling ♥Kraamtijd ♥Borstvoeding

Made with Love from Bamboo 🌱
Because we Care! De bevallingsjurkjes worden in Portugal gemaakt van Bamboo. Kwaliteit vinden wij belangrijk, daarom hebben wij gekozen voor de stof Bamboo. Zijdezacht, Hypoallergeen, Vochtabsorberend & UV beschermend.

Eerlijke productie
Eerlijke productie en kwaliteit vinden wij belangrijk daarom hebben wij gekozen voor Europese productie. Het atelier in Portugal staat voor kwaliteit, hoge productiestandaarden, geen milieu vervuiling en geen kinderarbeid.

Maten
Bij het bestellen van jouw bevallingsjurkje kan je gewoon uitgaan van jouw maat voor je zwangerschap, wij hebben bij het ontwerp rekening gehouden met je buikje en veranderingen van je lichaam tijdens je zwangerschap.
Het Bevallingsjurkje is verkrijgbaar in de maten:
• XS/S lengte 88cm
• M/L lengte 92cm
• XL/XXL lengte 94cm
Het Bevallingsjurkje heeft geen schoudernaden, valt boven altijd mooi. De stof is zeer elastisch, comfortabel en super stretch.
Twijfel je over de maat? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op via info@hetbevallingsjurkje.nl

Aankoop & retourbeleid
Verzendkosten
Bestellingen worden gratis verstuurd in Nederland.
Bestellingen vanaf €100 worden gratis verstuurd in België. Onder de 100€ betaal je €5,95 verzendkosten.

Retourneren
Wij willen natuurlijk dat jij helemaal Happy bent met je aankoop. Je hebt na ontvangst 14 dagen bedenktijd. Mocht je niet tevreden zijn dan kun je jouw bestelling aan ons retourneren. Artikelen dienen onbeschadigd en met origineel label teruggestuurd te worden.
Als wij een fout hebben gemaakt, of indien een artikel beschadigd is, betalen wij de retourzending. In andere gevallen ben je zelf verantwoordelijk voor het organiseren van de retourzending en kunnen wij je deze niet vergoeden.

Over ons
In 2013 ben ik bevallen van mijn oudste dochter Lisabella in het ziekenhuis. Na de bevalling werd mijn shirt omhoog gedaan om mijn dochter op mijn borst te leggen voor Huid-op-huid contact. Het mooiste moment van mijn leven! Maar ik lag er niet heel comfy bij met mijn shirt in mijn oksel. Jaren heb ik een positiemode winkel gehad en werd mij vaak de vraag gesteld door klanten ‘Wat doe je aan tijdens een bevalling?!’ Lang nagedacht, veel zwangere gesproken over hun bevalling en na heel wat tekeningen, ontwerpen, aanpassingen, werd mijn droom eindelijk werkelijkheid: Het Bevallingsjurkje! Inmiddels moeder van 3 kids & het bevallingsjurkje tijdens de kraamtijd, naar het ziekenhuis, op vakantie #wassenenweeraan. Love it!

Geniet van de laatste weekjes van je zwangerschap, oerkracht & liefde voor je bevalling.♥

  • Geen producten in je winkelwagen